Fello logotyp
logo

MOBILABONNEMANG FÖR DIG, FELLO!

Säg hello till sunt förnuft och schyssta villkor! Våra mobilabonnemang är flexibla, lätta att förstå och vi har ingen bindningstid. Hos Fello stannar du för att du vill, inte för att du måste. Välkommen till gänget, fello!

Till abonnemang

Våra abonnemang

Oavsett vilket mobilabonnemang du väljer ingår obegränsat med samtal, SMS och MMS till alla operatörer inom Sverige. Du behöver bara välja den mängd surf som passar dig bäst. Om du inte gör av med all din surf – då sparas den.

Det är enkelt att byta mellan våra abonnemang, pausa eller säga upp. Vi kommer aldrig ha bindningstid eller uppsägningstid. Hos Fello stannar du för att du vill, inte för att du måste.

  • 3 MÅNADER TILL HALVA PRISET
  • TELIAS NÄT
  • ALDRIG BINDNINGSTID
  • BEHÅLL DITT NUMMER
  • OANVÄND SURF SPARAS

Vi älskar glada fellos!

4.5 stjärnor

Baserat på 480 omdömen.

Se alla omdömenhär

Trustpilot logotyp

Trustpilot är en oberoende omdömescommunity, med nolltolerans mot falska omdömen.

Föregående Trustpilot omdömen
5 stjärnor
2020-10-19
Är helnöjd med mitt abonnemang från…

Är helnöjd med mitt abonnemang från Fello har inte haft krångel med dom, jag bytte från Telenor för att ja har bara haft strul med dom, så fello är jag...

Andreas Jensen

2020-10-19
Är helnöjd med mitt abonnemang från…
Är helnöjd med mitt abonnemang från Fello har inte haft krångel med dom, jag bytte från Telenor för att ja har bara haft strul med dom, så fello är jag helnöjd med:)
Andreas Jensen
Läs hela omdömet

Svar från Fello den 2020-10-19

Hello Andreas, tack för ditt fina omdöme! Härligt att läsa att du trivs så bra hos Fello, vi kommer göra allt vi kan för att det skall förbli så framöver också :) Önskar dig en fin dag! /Lisa
Läs svar från fello
5 stjärnor
2020-10-18
Nöjd kund

Varit kund i ca ett år. Varit helnöjd med bemötande från kundtjänst som löst det supersmidig med det lilla extra som man vill ha som nöjd kund. Har även...

Leif Aronsson

2020-10-18
Nöjd kund
Varit kund i ca ett år. Varit helnöjd med bemötande från kundtjänst som löst det supersmidig med det lilla extra som man vill ha som nöjd kund. Har även tecknat ett abonnemang till min son nyss hos fello. Ett plus för mina sidor lätt överskådligt. Hoppas o tror att fello fortsätter vara fello med allt bra vi kunder får av er på fello.
Leif Aronsson
Läs hela omdömet

Svar från Fello den 2020-10-19

Hello Leif, tack för ditt fina omdöme, det är verkligen roligt att läsa att du trivs så bra med Fello och att du sprider Fello vidare till nära och kära :) Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar. Önskar dig en fin dag! /Lisa
Läs svar från fello
Fler Trustpilot omdömen
logo

Hurra! Extra bra för alla studenter, 55+ och under 18 år

Till dig som är student eller äldre än 55 år har vi tagit fram några abonnemang som är extra prisvärda. Alla våra mobilabonnemang har fria samtal, SMS och MMS, men du får kort och gott mer surf för pengarna. Även du som förälder kan beställa detta abonnemang till ditt barn som är under 18 år.

Student
logo

Säg hello till sparad surf!

Vi har gjort så att alla fellos kan spara upp till 25GB av sin oanvända surf. Perfekt för dig som ena månaden använder sparsamt med surf, för att nästa behöva lite extra.

Läs mer om sparad surf
logo

Som hemma, fast borta

Reser du inom EU eller EES behöver du inte tänka på att stänga av några funktioner eller oroa dig för extra kostnader. När du besöker dessa länder kan du använda ditt abonnemang precis som hemma, fello.

Läs mer om fri roaming
logo

Stanna för att du vill!

Vi behandlar våra kunder som fellos. En fello bryr man sig om, lyssnar på och hjälper när det behövs. Såklart! Kundservice, schyssta villkor och ingen bindningstid har alltid varit en självklarhet för oss. Stanna för att du vill – inte för att du måste! / Lisa

Kontakta oss

Vår felloservice har öppet alla vardagar 9-17 och finns på telefon, mail, chatt och sociala medier.

Mina sidor

På Mina sidor kan du hantera ditt abonnemang, se din förbrukning och hämta dina fakturor.

Täckningskarta

Fello går i Telias nät. Här presenterar Telia sin täckning av mobilsurf och samtal.

Inställningar för surf och MMS

Här hittar du APN-inställningar för surf och MMS.

Fello en del av Telia Sverige AB
Vera Sandbergs Allé 5C
411 33 Göteborg
Kundnöjdhet

Hos Fello värdesätter vi våra fellos åsikter. Vi finns att recensera på Trustpilot, en oberoende omdömescommunity, med nolltolerans mot falska omdömen. Det tycker vi är schysst!


4.5 stjärnor

Baserat på 480 omdömen.

Se alla omdömen här

trustpilot logo
Följ Fello

Vi finns även på sociala medier. Följ oss gärna för uppdateringar och det senaste från kontoret.

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Copyright Telia Sverige AB 2020 - All rights reserved