t.ex. abonnemang, surf, mm

Jag kan inte skicka SMS - vad kan jag göra?

Går det inte längre att skicka SMS ifrån din telefon? Ibland kan det vara så enkelt som att starta om din telefon.
Skulle det fortfarande inte fungera - prova att testa ditt SIM-kort i en annan telefon för att se om samma problem uppstår.

Kvarstår problemet ändå - hör gärna av dig till vår felloservice med tidpunkt, datum och nummer som du har försökt att skicka SMS till som inte kommit fram, så kan vi göra en felsökning. 
Du når oss måndag-fredag kl 09-17 på 0770 33 22 22, chatt eller maila till hello@fello.se

Har du aldrig kunnat skicka SMS från ditt nummer kan det vara numret till meddelandecentralen som är fel i din telefon och som orsakar att SMS inte går att skicka. Meddelandecentralnumret som ska finnas inlagt i din telefon är +46705008999.
När du har lagt in rätt nummer testa att skicka ett SMS till någon du känner. Fungerar det inte med det samma testa gärna att starta om telefonen.

 

iPhone

För att se vilket nummer som ligger inlagt kan du knappa in *#5005*7672# sedan tycka på lur. Om numret till meddelandecentralen inte stämmer med det som är angivet ovan knappar du in **5005*7672*46705008999# och trycker på lur.

 

Samsung

Beroende på vilken Samsung-telefon du har kan det finnas olika vägar att hitta inställningarna för detta. Testa att gå in under Meddelanden > Inställningar > Fler inställningar > SMS > Meddelandcentral. Skulle du inte hitta det, kontakta Samsungs support på nummer 0771- 726 786 för mer hjälp.

 

HTC

Beroende på vilken HTC-telefon du har kan det finnas olika vägar att hitta inställningarna för detta. Testa att gå in under Meddelanden > Inställningar > Textmeddelanden > Servicecenter. Skulle du inte hitta det, kontakta din HTC:s kundsupport för att få vidare hjälp.

 

 

 

t.ex. abonnemang, surf, mm