t.ex. abonnemang, surf, mm

Hur länge sparas ett MMS om någon skickar till mig när min telefon är avstängd?

Om någon skulle skicka ett MMS till dig när din telefon är avstängd och du inte startar din telefon inom 24 timmar från dessa att MMS:et skickades till dig så sparas det ned och du kan se det via www.fello.se/visamms. Dock förutsätter detta att du får ett SMS med en kod skickad till dig och detta SMS skickas efter 24 timmar från det tillfälle då MMS:et skickades till dig.

Om du har fått detta SMS men ändå inte kan logga in och se bilden har MMS:et skickats till dig för mer än 96 timmar. MMS:et raderas nämligen från hemsidan 96 timmar efter det att det skickats ut. 

t.ex. abonnemang, surf, mm