Fello logotyp
Fello - Årets mobiloperatör 2022

Årets mobiloperatör 2022

I februari 2023 blev Fello utsedd till ”årets mobiloperatör 2022”. Vinnaren utses av Telekomnyheterna och Nordic Bench gemensamma NPS-mätning av den svenska telekommarknaden.

Den lilla mobiloperatören fick den stora äran

Fello toppade alla relationsdrivare i mätningen och toppar fem av sju branschdrivare. Framförallt pekar kunderna på bra mobiltäckning, värde för pengarna och en enkel produkt.

Vi är otroligt stolta och tacksamma över att få kalla oss “Årets mobiloperatör 2022". Ändå sedan starten 2014 har kundnöjdhet varit vår allra högsta prioritet – i alla led av både hur vi agerar och utvecklar Fello.

Idag fortsätter vi att utveckla mobilabonnemang tillsammans med våra fellos och målet, det är exakt detsamma: att fokusera på kundupplevelsen snarare än att jaga nya kunder.

Detta är en milstolpe och seger för Fello! Ett kvitto på att grundidén för Fello är helt rätt

säger Angelika Gertell, Head of Fello. "Ett resultat av ett fantastiskt teamarbete där vi alltid har kundupplevelsen och enkelhet i fokus. Eftersom vi sitter tillsammans med kundservice har vi kunden i rummet, alla dagar i veckan" fortsätter Angelika.

NPS-ranking från Nordic Bench 2022

Net Promoter Score (NPS) är ett lojalitetsmått som mäter kundernas benägenhet att rekommendera en operatör.

OperatörNPS/Poäng
Fello57
Halebop29
Hallon28
Vimla27
Comviq15
Nyfiken att testa Fello?

Upptäck en personligare operatör, du också!

Fria samtal inom Sverige och SMS & MMS till hela världen ingår i alla våra abonnemang - självklart utan bindningstid! Dessutom får alla studenter, personer över 55 år och ungdomar under 18 år extra prisvärda abonnemang. Så oavsett om du är student, 55-plussare eller någon däremellan, så har vi ett abonnemang som passar just dig.

Ordinarie

Varför Fello?

Det spelar egentligen ingen roll vad vi säger, det är våra fellos du ska lyssna på. Därför finns vi att recensera på Trustpilot.

Se alla omdömen

Fello logo

Fello en del av Telia Sverige AB. Johan Willins gata 6, 416 64 Göteborg

© Telia Sverige AB 556430 - 0142