Fello logotyp
Årets mobiloperatör 2022/2023

Årets Mobiloperatör för andra året i rad

I februari 2023 blev Fello utsedd till ” Årets Mobiloperatör 2022”. Vi kan nu avslöja att vi den 15 maj 2024 fick de glädjande nyheterna att vi återigen vunnit: Fello har utsetts till ”Årets Mobiloperatör 2023”.

Vinnaren utses av Telekomnyheterna och Nordic Bench gemensamma NPS-mätning av den svenska telekommarknaden.

Den lilla mobiloperatören fick den stora äran

Det kunderna framförallt har lyft fram som styrkor och relationsdrivare hos Fello som mobiloperatör är att man har en bra mobiltäckning, att de får bra hjälp vid problem och att operatören har en enkel produkt/tjänst.

Vi är otroligt stolta och tacksamma över att få kalla oss "Årets Mobiloperatör" för andra året I rad. Ändå sedan starten 2014 har kundnöjdhet varit vår allra högsta prioritet – i alla led av hur vi agerar och utvecklar Fello.

Detta är en milstolpe och seger för Fello! Ett kvitto på att grundidén där kundupplevelsen och enkelheten alltid står i främsta fokus är helt rätt

säger Angelika Gertell, Head of Fello. "Ett resultat av ett fantastiskt teamarbete och eftersom hela organisationen sitter tillsammans med kundservice har vi kunden i rummet, alla dagar i veckan" fortsätter Angelika. .

NPS-ranking från Nordic Bench

Net Promoter Score (NPS) är ett lojalitetsmått som mäter kundernas benägenhet att rekommendera en operatör.

OperatörNPS/Poäng
Fello59
Vimla50
Hallon21
Halebop18
Comviq11
Nyfiken att testa Fello?

Upptäck en personligare operatör, du också!

Fria samtal inom Sverige och SMS & MMS till hela världen ingår i alla våra abonnemang - självklart utan bindningstid! Dessutom får alla studenter, personer över 55 år och ungdomar under 18 år extra prisvärda abonnemang. Så oavsett om du är student, 55-plussare eller någon däremellan, så har vi ett abonnemang som passar just dig.

Ordinarie

Varför Fello?

Det spelar egentligen ingen roll vad vi säger, det är våra fellos du ska lyssna på. Därför finns vi att recensera på Trustpilot.

Se alla omdömen

Fello logo

Fello en del av Telia Sverige AB. Johan Willins gata 6, 416 64 Göteborg

© Telia Sverige AB 556430 - 0142