image description

VI VILL FÖRÄNDRA HELA BRANSCHEN

Hos Fello vet du alltid vad du köper. Som en mindre aktör har vi större möjligheter att värna om våra Fellos, förändra, sprida glädje och skapa något nytt. Det är därför vi heter Fello.

image description

Gemenskap gör oss starkare

Vi är precis som du, våra Fellos är avspeglingar av våra användare och såklart av oss själva. Vi tror att tillsammans kan vi göra skillnad varje dag, oavsett om någon av våra Fellos hjälper en dam över gatan, får en borttappad vante att hitta hem eller ger en ny Fello ett orosfritt mobilägande.

image description

Var en del av vårt Felloship

Alla Fellos är en del av ett gemensamt Felloship. I vårt Felloship ska alla vara glada och nöjda. Därför är hjälpsamhet och lyhördhet väldigt viktigt för oss, vi lyssnar på våra Fellos för att det ska vara så bra som möjligt i vårt Felloship.


image description

2G, 3G, 4G, Fello

Vi använder Telias nät! Det betyder att du som Fello får exakt samma täckning som Telias kunder i 2G, 3G och 4G nätet. Men vi är vår egen personliga organisation. Awesome!

image description

All inclusive!

I våra abonnemang ingår obegränsat med samtal, SMS och MMS dygnet runt till alla operatörer i hela Sverige. Vi har varken öppningsavgift eller anslutningsavgift. Mängden surf väljer du själv och du kan alltid byta.

image description

Dansa/Pausa när du vill

Hey, life changes! Du kanske får ett nytt jobb eller bestämmer dig för att åka utomlands. Oavsett vad som händer tar Fello hand om ditt mobilnummer. Hos oss kan du enkelt pausa ditt abonnemang kostnadsfritt upp till ett år och vi har aldrig några bindningstider.

image description

Behåll ditt nuvarande nummer

Att byta till ett nytt nummer är meckigt. När du byter till Fello kan du alltid behålla ditt gamla nummer. Vi tar hand om allt. Byt bara SIM-kort det datum då numret flyttas över till oss på Fello.

Frågor?

Kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi dig. Du väljer själv om du vill ringa, chatta eller maila till oss. 0770-33 22 22hello@fello.se