image description

VI VILL FÖRÄNDRA HELA BRANSCHEN

Vi har förstått att det ofta är de små sakerna i vardagen som kan göra den stora skillnaden. Som en mindre aktör har vi större möjligheter att värna om alla våra Fellos och att sprida glädje. Vi på Fello strävar varje dag mot att göra det lilla extra som gör hela skillnaden för dig.

image description

Gemenskap gör oss starkare

Vi är precis som du, våra Fellos är avspeglingar av våra användare och såklart av oss själva. Vi tror att tillsammans kan vi förändra till det bättre varje dag, och att det är det är det lilla extra som i slutänden kommer göra hela skillnaden.

image description

Vi lyssnar på våra Fellos

Alla våra Fellos skall vara glada och nöjda. Därför är hjälpsamhet och lyhördhet väldigt viktigt för oss, vi lyssnar på våra Fellos för att de skall känna kännas så bra som möjligt att vara en del av Fello.


image description

2G, 3G, 4G, Fello

Vi använder Telias nät! Det betyder att du som Fello får exakt samma täckning som Telias kunder i 2G, 3G och 4G nätet. Men vi är vår egen personliga organisation. Awesome!

image description

All inclusive!

I våra abonnemang ingår obegränsat med samtal, SMS och MMS dygnet runt till alla operatörer i hela Sverige. Vi har varken öppningsavgift eller anslutningsavgift. Mängden surf väljer du själv och du kan alltid byta.

image description

Pausa när du vill

Vad sägs om ett väldigt flexibelt mobilabonnemang? Du kanske får ett nytt jobb eller bestämmer dig för att åka utomlands. Oavsett vad som händer tar Fello hand om ditt mobilnummer. Hos oss kan du enkelt pausa ditt abonnemang kostnadsfritt upp till ett år och vi har aldrig några bindningstider.

image description

Behåll ditt nuvarande nummer

Att byta till ett nytt nummer är meckigt. När du byter till Fello kan du alltid behålla ditt gamla nummer. Vi tar hand om allt. Byt bara SIM-kort det datum då numret flyttas över till oss på Fello.

image description

Delad glädje är dubbel glädje

Få rabatt på ditt abonnemang genom att bjuda in dina vänner! För varje vän som blir en Fello får du en månad extra till halva priset, hurra! Om du redan är en Fello kan du börja med det samma! Logga in på Mina sidor och hämta din unika länk att dela till dina vänner.

Frågor?

Kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi dig. Du väljer själv om du vill ringa, chatta eller maila till oss. 0770-33 22 22hello@fello.se