Fello logotyp
Lisa & John

Om Fello

Alltihop började med att Lisa bestämde sig för att byta abonnemang till ”marknadens billigaste”. Men när fakturan kom var den högre än någonsin. Lisa och hennes bror John tröttnade på otydliga villkor, bindningstider och kundservice som inte svarar och startade en mobiloperatör, precis som de själva ville ha den.

Läs vår story
Årets mobiloperatör 2022/2023

Årets mobiloperatör för andra året i rad!

Vi är helt galet stolta över att vi återigen har kammat hem priset som “Årets Mobiloperatör” - enligt Telekomnyheterna & Nordic Bench!
Stort tack till alla fellos för ert förtroende - tillsammans ska vi ta mobilvärlden till nya höjder!

LÄS MER OM ÅRETS MOBILOPERATÖR
Fello

Vem är fello?

Vår figur Fello är en avspegling av oss som jobbar på Fello och våra abonnenter. Du och jag. Fello är snäll, hjälpsam och glad – en riktig kompis! Tillsammans med våra fellos förändrar vi telekombranschen.

Fello från ledsen till glad

Nöjda fellos

Vi har inte kunder – vi har fellos. Det har varit det viktigaste för oss från början. Vi behandlar våra abonnenter som vi själva vill bli behandlade. Alla våra fellos ska vara nöjda och glada! På Trustpilot kan du läsa vad de har att säga om oss.

Vad säger våra fellos
Fello mast

2G, 3G, 4G, 5G fello

Vi använder Telias nät! Det betyder att du som fello får exakt samma täckning i 2G, 3G, 4G och 5G nätet som Telias och Halebops kunder. Men vi är vår egen personliga och flexibla organisation.

Täckningskartan
Fello två glada konfetti

Full frihet

Vi vill att det ska vara enkelt och flexibelt att vara en fello! Alla våra abonnemang har obegränsat med samtal, SMS och MMS. Vi har varken öppningsavgift, bindningstid eller uppsägningstid. Förändras livet? Du kan lätt byta mellan våra abonnemang eller pausa abonnemanget, upp till ett år. Dessutom sparas den surf du inte använder, men som ingår i ditt abonnemang, tills du behöver den.

Fello - delad glädje

Bjud in din vän, fello!

Är du en nöjd fello? Känner du någon du tror skulle gilla våra abonnemang? Hurra!
När du bjuder in en vän bjuder vi dig på en månadsavgift. Logga in på Mina sidor och hämta din unika värvningslänk.

Läs mer om bjud in din vän

Varför Fello?

Det spelar egentligen ingen roll vad vi säger, det är våra fellos du ska lyssna på. Därför finns vi att recensera på Trustpilot.

Se alla omdömen

Fello logo

Fello en del av Telia Sverige AB. Johan Willins gata 6, 416 64 Göteborg

© Telia Sverige AB 556430 - 0142