image description

BARNABONNEMANG - ALLTID FRIA SAMTAL & SMS

Säg hello till ett superenkelt mobilabonnemang till din mest värdefulla fello. Vi tycker att det absolut viktigaste är att du och ditt barn alltid ska kunna nå varandra. Hurra för Telias nät, fria samtal, SMS och MMS och mer surf för pengarna!


Våra barnabonnemang

Med Fello kan du ha full koll på ditt barns abonnemang genom en spärr för extra kostnader, så som köp av extra surf, betaltjänster och samtal till utlandet. Du vet exakt vad du betalar och behöver inte oroa dig för dyra överraskningar.

När du beställer ett under 18-abonnemang är det ditt personnummer vi frågar efter. Ditt barns namn förkommer inte i några register eller på sidor för nummerupplysning.

  • OANVÄND SURF SPARAS
  • SPÄRR FÖR EXTRA KOSTNADER
  • ALDRIG BINDNINGSTID
  • KÖP EXTRA SURF, OM DU VILL

FRIA SAMTAL

Alla våra mobilabonnemang har fria samtal, SMS och MMS. Så länge mobilen är laddad och har täckning kommer ditt barn att kunna ringa!

SPÄRRA

För att spärra för extra kostnader så som utlandssamtal och betaltjänster kontaktar du vår kundservice på hello@fello.se, så löser vi det direkt.

INGA REGISTER

Det är du som står på ditt barns abonnemang. Vi lämnar inte heller några uppgifter vidare till nummerupplysningssidor eller liknande.

Frågor?

Kontakta gärna vår kundservice så hjälper vi dig. Du väljer själv om du vill ringa, chatta eller maila till oss.
0770-33 22 22
hello@fello.se