image description

BARNABONNEMANG FRÅN 95 KR I MÅNADEN

Säg hello till ett säkert mobilabonnemang till ditt barn under 18 år. Som förälder kan det vara skönt att alltid kunna ha kontakt med sitt barn eller tonåring ifall någonting händer. Alla abonnemang hos Fello har obegränsat med samtal, SMS och MMS så det enda som styr priset är mängden surf. Du kan även spärra alla extra kostnader utöver abonnemanget, så som köp av extra surf, betaltjänster och samtal till utlandet.

Våra barnabonnemang

I alla våra mobilabonnemang till barn under 18 år ingår det obegränsat med samtal, SMS och MMS. Det enda som styr priset är mängden surf du vill ha. Ifall behovet ändras är det enkelt att byta till nästa månad.

Med Fello har du alltid full kontroll över ditt abonnemang. Du kan enkelt lägga in en spärr för extra kostnader utöver abonnemanget, så som köp av extra surf, betaltjänster och samtal till utlandet. Du vet exakt vad din faktura kommer kosta och behöver inte oroa dig för dyra överraskningar.

 • ALLTID FASTPRIS
 • ALDRIG BINDNINGSTID
 • BEHÅLL DITT NUMMER
 • SURFA SOM HEMMA I EU / EES UTAN EXTRA KOSTNAD

Jag vill behålla mitt nummer

 1. Lägg din beställning och ange det nummer du vill behålla.
 2. Vi begär en nummerflytt av ditt nummer.
 3. Vi skickar en bekräftelse via SMS att nummerflytten är godkänd och anger det datum då nummerflytten sker.
 4. SIM-kortet kommer på posten. När det aktiveras byter du till Fello SIM-kortet och startar om mobilen.

Du ringer som vanligt med ditt nummer hos din nuvarande operatör fram tills ditt nummer flyttas till oss

Jag vill skaffa nytt nummer

 1. Lägg din beställning och ange att du vill ha ett nytt nummer.
 2. Vi skickar ditt nya SIM-kort i god tid innan aktiveringen sker (aktiveringsdag står på välkomstbrevet). Har du valt omgående aktivering levereras SIM-kortet aktiverat och klart att användas.
 3. Byt till det nya Fello-SIM-kortet och starta om mobilen.

Frågor?

Kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi dig. Du väljer själv om du vill ringa, chatta eller maila till oss. 0770-33 22 22hello@fello.se