Fello logotyp
logo

BARNABONNEMANG - ALLTID FRIA SAMTAL & SMS

Säg hello till ett superenkelt mobilabonnemang till din mest värdefulla fello. Vi tycker att det absolut viktigaste är att du och ditt barn alltid ska kunna nå varandra. Hurra för Telias nät, fria samtal, SMS och MMS och mer surf för pengarna!

Mobilabonnemang för barn och ungdom under 18 år

Med Fello kan du som målsman beställa ett abonnemang till ditt barn som är under 18år. När du beställer ett under 18-abonnemang är det ditt personnummer vi frågar efter och det är du som står på abonnemanget, således är det du som är betalningsskyldig och ansvarig för abonnemanget och dess förbrukning. Ditt barns namn förkommer inte förekomma i några register eller på sidor för nummerupplysning.

Du kan hålla koll på abonnemanget genom att spärra för extra kostnader, så som köp av extra surf, betaltjänster och samtal till utlandet. Detta kan du spärra för när du gör beställningen eller via Mina sidor. Det är inte spärrat per automatik om du inte väljer det vid beställningstillfället då måste detta göras i efterhand. Du får även kontakta oss på felloservice så hjälper vi dig.

  • 4 MÅNADER TILL HALVA PRISET
  • SPÄRR FÖR EXTRA KOSTNADER
  • ALDRIG BINDNINGSTID
  • KÖP EXTRA SURF, OM DU VILL
  • SPARA UPP TILL 25GB

Fria samtal

Alla våra mobilabonnemang har fria samtal, SMS och MMS. Så länge mobilen är laddad och har täckning kommer ditt barn att kunna ringa!

Spärra

För att spärra för extra kostnader så som utlandssamtal och betaltjänster kontaktar du oss på felloservice via mail hello@fello.se, chatt eller telefon 0770-33 22 22 så löser vi det direkt.

Inga register

Det är du som står på ditt barns abonnemang. Vi lämnar inte heller några uppgifter vidare till nummerupplysningssidor eller liknande.

Frågor?

Kontakta gärna oss på felloservice så hjälper vi dig. Du väljer själv om du vill ringa, chatta eller maila till oss. 0770-33 22 22 hello@fello.se

Kontakta oss

Felloservice finns tillgängliga helgfria vardagar via chatt (8-17), telefon (9-17) och mail.

Mina sidor

På Mina sidor kan du hantera ditt abonnemang, se din förbrukning och hämta dina fakturor.

Täckningskarta

Fello går i Telias nät. Här presenterar Telia sin täckning av mobilsurf och samtal.

Inställningar för surf och MMS

Här hittar du APN-inställningar för surf och MMS.

Fello en del av Telia Sverige AB
Vera Sandbergs Allé 5C
411 33 Göteborg
Kundnöjdhet

Hos Fello värdesätter vi våra fellos åsikter. Vi finns att recensera på Trustpilot, en oberoende omdömescommunity, med nolltolerans mot falska omdömen. Det tycker vi är schysst!


4 stjärnor

Baserat på 530 omdömen.

Se alla omdömen här

trustpilot logo
Följ Fello

Vi finns även på sociala medier. Följ oss gärna för uppdateringar och det senaste från kontoret.

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Copyright Telia Sverige AB 2020 - All rights reserved