Fello logotyp
Fello Under 18 år

Mobilabonnemang för dig, Fello!

Säg hello till ett superenkelt mobilabonnemang till din mest värdefulla fello. Med Fello kan du som målsman beställa ett abonnemang till ditt barn som är under 18 år. När du beställer ett under 18-abonnemang är det ditt personnummer vi frågar efter och det är du som står på abonnemanget, således är det du som är betalningsskyldig och ansvarig för abonnemanget och dess förbrukning. Ditt barns namn förekommer inte i några register eller på sidor för nummerupplysning.

Vill du ha full koll på kostnader? Extra kostnader (köp av extra surf, betaltjänster, samtal till utlandet, etc.) är inte spärrade per automatik men kan aktiveras antingen vid beställningen eller enkelt via Mina Sidor i efterhand.

Happy fello right

50 GB extra surf & 3 mån till halva priset

Just nu får nya kunder 3 månader till halva priset & 50 GB extra surf. Extra surfen gäller under ditt första år hos oss.

I alla abonnemang ingår fria samtal inom Sverige, SMS & MMS till hela världen. Dessutom kan du använda all din surf inom EU/EES. Enda skillnaden i våra abonnemang är mängden surf.

  • Varför Fello?

  • TELIAS NÄT
  • INGEN BINDNINGSTID
  • FRIA SAMTAL INOM SVERIGE
  • SPARA UPP TILL 25 GB

Mobilabonnemang för barn och ungdom under 18 år

Den enda skillnaden är antal GB och pris

Fria samtal

Alla våra mobilabonnemang har fria samtal, SMS och MMS. Så länge mobilen är laddad och har täckning kommer ditt barn att kunna ringa!

Spärra

För att spärra för extra kostnader så som utlandssamtal och betaltjänster kontaktar du oss på felloservice via mail hello@fello.se, chatt eller telefon 0770-33 22 22 så löser vi det direkt.

Inga register

Det är du som står på ditt barns abonnemang. Vi lämnar inte heller några uppgifter vidare till nummerupplysningssidor eller liknande.

Frågor?

Kontakta gärna oss på felloservice så hjälper vi dig. Du väljer själv om du vill ringa, chatta eller maila till oss. 0770-33 22 22
hello@fello.se

Varför Fello?

Det spelar egentligen ingen roll vad vi säger, det är våra fellos du ska lyssna på. Därför finns vi att recensera på Trustpilot.

Se alla omdömen

Fello logo

Fello en del av Telia Sverige AB. Johan Willins gata 6, 416 64 Göteborg

© Telia Sverige AB 556430 - 0142