Fello logotyp
Fello Under 18 år

Mobilabonnemang för dig, Fello!

Säg hello till ett superenkelt mobilabonnemang till din mest värdefulla fello. Med Fello kan du som målsman beställa ett abonnemang till ditt barn som är under 18 år. När du beställer ett under 18-abonnemang är det ditt personnummer vi frågar efter och det är du som står på abonnemanget, således är det du som är betalningsskyldig och ansvarig för abonnemanget och dess förbrukning. Ditt barns namn förkommer inte i några register eller på sidor för nummerupplysning.

Vill du ha full koll på kostnader? Extra kostnader (köp av extra surf, betaltjänster, samtal till utlandet, etc.) är inte spärrade per automatik men kan aktiveras antingen vid beställningen eller enkelt via Mina Sidor i efterhand.

Happy fello right

Dubbel surf, samma pris!

Nu får du dubbla mängden surf i alla våra mest populära abonnemang! Dubbel Surf gäller så länge du behåller ditt abonnemang! Självklart utan bindningstid! Varmt välkommen in i gänget, fello!

Kampanjen pågår t.o.m. 31 maj 2023.

Notera att erbjudandet inte gäller för kunder som redan har dubbel eller trippel surf.

  • Ditt erbjudande

  • 2 MÅNADER HALVA PRISET
  • SPARA UPP TILL 25 GB
  • ALDRIG BINDNINGSTID
  • BEHÅLL DITT NUMMER

Mobilabonnemang för barn och ungdom under 18 år

Den enda skillnaden är antal GB och pris

Fria samtal

Alla våra mobilabonnemang har fria samtal, SMS och MMS. Så länge mobilen är laddad och har täckning kommer ditt barn att kunna ringa!

Spärra

För att spärra för extra kostnader så som utlandssamtal och betaltjänster kontaktar du oss på felloservice via mail hello@fello.se, chatt eller telefon 0770-33 22 22 så löser vi det direkt.

Inga register

Det är du som står på ditt barns abonnemang. Vi lämnar inte heller några uppgifter vidare till nummerupplysningssidor eller liknande.

Frågor?

Kontakta gärna oss på felloservice så hjälper vi dig. Du väljer själv om du vill ringa, chatta eller maila till oss. 0770-33 22 22
hello@fello.se

Varför Fello?

Det spelar egentligen ingen roll vad vi säger, det är våra fellos du ska lyssna på. Därför finns vi att recensera på Trustpilot.

Se alla omdömen här

trustpilot logo
Fello logo

Fello en del av Telia Sverige AB. Vera Sandbergs Allé 5C, 411 33 Göteborg

© Telia Sverige AB 556430 - 0142