image description

BARNABONNEMANG - ALLTID FRIA SAMTAL & SMS

Säg hello till ett superenkelt mobilabonnemang till din mest värdefulla fello. Vi tycker att det absolut viktigaste är att du och ditt barn alltid ska kunna nå varandra. Hurra för Telias nät, fria samtal, SMS och MMS och mer surf för pengarna!


Mobilabonnemang för barn och ungdom under 18 år

Med Fello kan du som målsman beställa ett abonnemang till ditt barn som är under 18år. När du beställer ett under 18-abonnemang är det ditt personnummer vi frågar efter och det är du som står på abonnemanget, således är det du som är betalningsskyldig och ansvarig för abonnemanget och dess förbrukning. Ditt barns namn förkommer inte förekomma i några register eller på sidor för nummerupplysning.

Du kan hålla koll på abonnemanget genom att spärra för extra kostnader, så som köp av extra surf, betaltjänster och samtal till utlandet. Detta kan du spärra för när du gör beställningen eller via Mina sidor. Det är inte spärrat per automatik om du inte väljer det vid beställningstillfället då måste detta göras i efterhand. Du får även kontakta oss på felloservice så hjälper vi dig.

  • OANVÄND SURF SPARAS
  • SPÄRRA FÖR EXTRA KOSTNADER
  • ALDRIG BINDNINGSTID
  • KÖP EXTRA SURF, OM DU VILL

FRIA SAMTAL

Alla våra mobilabonnemang har fria samtal, SMS och MMS. Så länge mobilen är laddad och har täckning kommer ditt barn att kunna ringa!

SPÄRRA

För att spärra för extra kostnader så som utlandssamtal och betaltjänster kontaktar du oss på felloservice via mail hello@fello.se, chatt eller telefon 0770-33 22 22 så löser vi det direkt.

INGA REGISTER

Det är du som står på ditt barns abonnemang. Vi lämnar inte heller några uppgifter vidare till nummerupplysningssidor eller liknande.

Frågor?

Kontakta gärna oss på felloservice så hjälper vi dig. Du väljer själv om du vill ringa, chatta eller maila till oss. 0770-33 22 22 hello@fello.se