Fello logotyp
Fello Under 18 år

Mobilabonnemang för våra minsta fellos

Här hittar du som målsman våra bästa abonnemang för barn som är under 18 år.
På Mina Sidor kan du aktivera en spärr som blockerar, köp av extra surf, betaltjänster etc om du så önskar.

När du beställer ett av dessa abonnemang är det ditt personnummer vi frågar efter, således är det du som är betalningsskyldig och ansvarig för abonnemanget. Ditt barns namn förkommer inte i några register eller på sidor för nummerupplysning.

Happy fello right

5 månader till halva priset!

Just nu får nya kunder 5 månader till halva priset! Välj en surfmängd som passar dig – fria samtal inom Sverige och SMS & MMS till hela världen ingår i alla abonnemang. Dessutom kan du använda all din surf inom EU/EES!

Gäller beställningar t.o.m. 25 april 2024

  • Varför Fello?

  • TELIAS NÄT
  • INGEN BINDNINGSTID
  • FRIA SAMTAL INOM SVERIGE
  • SPARA UPP TILL 25 GB

Mobilabonnemang för barn och ungdom under 18 år

Den enda skillnaden är antal GB och pris

Fria samtal

Alla våra mobilabonnemang har fria samtal, SMS och MMS. Så länge mobilen är laddad och har täckning kommer ditt barn att kunna ringa!

Spärra

För att spärra för extra kostnader så som utlandssamtal och betaltjänster kontaktar du oss på felloservice via mail hello@fello.se, chatt eller telefon 0770-33 22 22 så löser vi det direkt.

Inga register

Det är du som står på ditt barns abonnemang. Vi lämnar inte heller några uppgifter vidare till nummerupplysningssidor eller liknande.

Frågor?

Kontakta gärna oss på felloservice så hjälper vi dig. Du väljer själv om du vill ringa, chatta eller maila till oss. 0770-33 22 22
hello@fello.se

Varför Fello?

Det spelar egentligen ingen roll vad vi säger, det är våra fellos du ska lyssna på. Därför finns vi att recensera på Trustpilot.

Se alla omdömen

Fello logo

Fello en del av Telia Sverige AB. Johan Willins gata 6, 416 64 Göteborg

© Telia Sverige AB 556430 - 0142