Fello logotyp

Spara surf

Hello sparad surf

Att kunna spara sin oanvända surf kan vara riktigt schysst! Extra surf när du behöver det, utan någon extra kostnad. Finns det ofta lite surf kvar på ditt abonnemang i slutet av månaden? Det du inte använt den ena månaden kan du använda en annan – om du får ett tillfälligt behov av att mobilsurfa mer. Om du åker på en roadtrip till exempel!

Saldo via SMS

Håll koll på surfen

På Mina sidor kan du se hur mycket surf du har gjort av med under månaden hittills och hur mycket du har kvar totalt (månadssurf + sparad surf). Oanvänd surf sparades f.o.m. den 1a november 2017 för alla fellos, nya som gamla. Om du inte har ett konto till Mina sidor än tar det bara någon minut att skapa. Dessutom hittar du mycket annat bra på Mina sidor! Bland annat kan du byta surfmängd på ditt abonnemang och se dina fakturor.

Till Mina sidor

Full frihet

Din surf sparas hos oss, så länge du är en fello! Du kan byta mellan våra abonnemang eller pausa, utan att det händer något med din sparade surf.

Spara ... Surfa!

När du beställer anger du det nummer du vill behålla och vilket datum ditt Fello-abonnemang ska starta.

Till alla våra fellos

Att kunna spara sin surf har varit ett önskemål från många av våra fellos och det är något som alla kan ta del av. Tack fellos!

Gäller sparad surf för alla abonnemang?

Ja, sparad surf gäller för alla abonnemang, oavsett vilket du har valt. Du kan även byta mellan våra abonnemang, utan att det händer något med din sparade surf.

Hur går det till?

Den oanvända surfen sparas per automatik vid varje månadsskifte. Har du surf kvar i slutet på månaden så läggs denna mängden surf till på en pott kopplad till ditt mobilnummer.

När kan jag använda min sparade surf?

När du vill! Du har fri tillgång till din surfpott och om du surfar mer än vad som ingår i din månadskostnad tas det automatiskt från din sparade surf, om du har någon. Det kommer aldrig att kosta något extra!

Vad händer om jag byter till ett annat mobilnummer?

Den sparade surfen är kopplat till ditt mobilnummer hos oss, så byter du till ett annat mobilnummer kommer den sparade surfen att försvinna. Byter du operatör försvinner den sparade surfen också.

Kan jag använda min sparade surf utomlands?

Ja, du kan använda din sparade surf om du reser till länder inom EU/ESS där det från och med 15:e juni 2017 är fri roaming. Reser du däremot till länder som inte tillhör EU/ESS så debiteras du enligt en separat prislista om du surfar med ditt abonnemang.

Hur förbrukas surfen?

Med sunt förnuft! Den generella regeln är att surfen med kortast livslängd förbrukas först.

Kundnöjdhet

Hos Fello värdesätter vi våra fellos åsikter. Vi finns att recensera på Trustpilot, en oberoende omdömescommunity, med nolltolerans mot falska omdömen. Det tycker vi är schysst!

Se alla omdömen här

trustpilot logo
Fello logo

Fello en del av Telia Sverige AB. Vera Sandbergs Allé 5C, 411 33 Göteborg

© Telia Sverige AB 556430 - 0142