Fello logotyp
logo

MOBILABONNEMANG FÖR DIG, FELLO!

Säg hello till sunt förnuft och schyssta villkor! Våra mobilabonnemang är flexibla, lätta att förstå och vi har ingen bindningstid. Hos Fello stannar du för att du vill, inte för att du måste. Välkommen till gänget, fello!

Till abonnemang

Våra abonnemang

Oavsett vilket mobilabonnemang du väljer ingår obegränsat med samtal, SMS och MMS till alla operatörer inom Sverige. Du behöver bara välja den mängd surf som passar dig bäst. Om du inte gör av med all din surf – då sparas den.

Det är enkelt att byta mellan våra abonnemang, pausa eller säga upp. Vi kommer aldrig ha bindningstid eller uppsägningstid. Hos Fello stannar du för att du vill, inte för att du måste.

  • 3 MÅNADER TILL HALVA PRISET
  • TELIAS NÄT
  • ALDRIG BINDNINGSTID
  • BEHÅLL DITT NUMMER
  • OANVÄND SURF SPARAS

Vi älskar glada fellos!

4.5 stjärnor

Baserat på 512 omdömen.

Se alla omdömenhär

Trustpilot logotyp

Trustpilot är en oberoende omdömescommunity, med nolltolerans mot falska omdömen.

Föregående Trustpilot omdömen
5 stjärnor
2021-01-18
Bäst på marknaden

Hej Har haft Fello ett bra tag nu och måste säga att jag är SUPERNÖJD. Bytte från Tele2 när deras nät hela tiden la ner, och att deras kundtjänst inte...

Kund Sture

2021-01-18
Bäst på marknaden
Hej Har haft Fello ett bra tag nu och måste säga att jag är SUPERNÖJD. Bytte från Tele2 när deras nät hela tiden la ner, och att deras kundtjänst inte svarade på en timme. Fello har den absolut förnämsta kundservice jag upplevt inom ALLA branscher, från det man skaffar abonnemangen till man ska betala en faktura så får man support och hjälp om man vill. Har nu flyttat mina andra abonnemang till Fello. Stort tack att ni startade upp Fello hoppas ni börjar med mobiltbredband också. Sture
Kund Sture
Läs hela omdömet
5 stjärnor
2021-01-10
Oerhört nöjd och positivt överraskad

Var trött på att känna mig lurad och manipulerad av de stora leverantörerna. Genom de goda omdömena och villkoren valde jag Fello. Blev positivt överraskad...

Isak K

2021-01-10
Oerhört nöjd och positivt överraskad
Var trött på att känna mig lurad och manipulerad av de stora leverantörerna. Genom de goda omdömena och villkoren valde jag Fello. Blev positivt överraskad av att det faktiskt finns företag som sätter kunden först. Blixtsnabb mailsupport och åtgärd när jag bytte till student abonnemang, funkar utmärkt på den värmländska landsbygden genom Telias nät och full frihet att byta abonnemang när som helst. Om inte detta var nog är abonnemangen riktigt billiga. Fortsätter ni såhär, har ni en kund för livet.
Isak K
Läs hela omdömet
Fler Trustpilot omdömen
logo

Hurra! Extra bra för alla studenter, 55+ och under 18 år

Till dig som är student eller äldre än 55 år har vi tagit fram några abonnemang som är extra prisvärda. Alla våra mobilabonnemang har fria samtal, SMS och MMS, men du får kort och gott mer surf för pengarna. Även du som förälder kan beställa detta abonnemang till ditt barn som är under 18 år.

Student
logo

Säg hello till sparad surf!

Vi har gjort så att alla fellos kan spara upp till 25GB av sin oanvända surf. Perfekt för dig som ena månaden använder sparsamt med surf, för att nästa behöva lite extra.

Läs mer om sparad surf
logo

Som hemma, fast borta

Reser du inom EU eller EES behöver du inte tänka på att stänga av några funktioner eller oroa dig för extra kostnader. När du besöker dessa länder kan du använda ditt abonnemang precis som hemma, fello.

Läs mer om fri roaming
logo

Stanna för att du vill!

Vi behandlar våra kunder som fellos. En fello bryr man sig om, lyssnar på och hjälper när det behövs. Såklart! Kundservice, schyssta villkor och ingen bindningstid har alltid varit en självklarhet för oss. Stanna för att du vill – inte för att du måste! / Lisa

Kontakta oss

Felloservice finns tillgängliga helgfria vardagar via chatt (8-17), telefon (9-17) och mail.

Mina sidor

På Mina sidor kan du hantera ditt abonnemang, se din förbrukning och hämta dina fakturor.

Täckningskarta

Fello går i Telias nät. Här presenterar Telia sin täckning av mobilsurf och samtal.

Inställningar för surf och MMS

Här hittar du APN-inställningar för surf och MMS.

Fello en del av Telia Sverige AB
Vera Sandbergs Allé 5C
411 33 Göteborg
Kundnöjdhet

Hos Fello värdesätter vi våra fellos åsikter. Vi finns att recensera på Trustpilot, en oberoende omdömescommunity, med nolltolerans mot falska omdömen. Det tycker vi är schysst!


4.5 stjärnor

Baserat på 512 omdömen.

Se alla omdömen här

trustpilot logo
Följ Fello

Vi finns även på sociala medier. Följ oss gärna för uppdateringar och det senaste från kontoret.

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Copyright Telia Sverige AB 2020 - All rights reserved